Κυριακή 3 Απριλίου 2011

TΣIZKEIK ΜΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ










ΥΛΙΚΑ


  • ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ:
  • 250 ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • 5 Κ.Σ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΑΛΑΚΩΜΕΝΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

  • 800ΓΡ ΤΥΡΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • 2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 4 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ
  • ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ
  • ΚΑΚΑΟ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.ΤΟ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΣΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜEΙΓΜΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ,ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΜΑΛΑΚΩΝΕΤΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ ΣΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΣΕ 1/4 ΤΟΥ ΦΛΥΤΖΑΝΙΟΥ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΠΡΕΣΣΟ.ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΤΥΡΙ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ.ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 4-5 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ.ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΚΑΟ!!!


ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...