Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΑΝΙΘΟ














ΥΛΙΚΑ
  • 500 ΓΡ ΓΑΡΙΔΕΣ
  • 500 ΓΡ ΣΠΑΓΓΕΤΙ
  • 1 ΚΙΛΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥΜΑΡΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ
  • 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ
  • 4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
  • 1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΙΘΟ
  • ΛΙΓΟ ΟΥΖΟ
  • ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ,ΛΙΓΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΓΛΥΚΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΝΑ ΜΗ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΚΟΡΔΟ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΜΕ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥΜΑΡΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ,ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΥΓΡΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥΜΑΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΓΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ.ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΓΑΝΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΙΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΥΖΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ,ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΡΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ.ΑΦΟΥ ΔΕΣΕΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΑΝΙΘΟ..

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ,ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΥΒΟΥΣ ΑΠΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...