ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό Γαρίδες
2 Κρεμμύδια ξερά
3 σκελίδες σκόρδο
1 κιλό Ντομάτες ώριμες λειωμένες
Αλάτι
250 gr Τυρί Φέτα
4-5 κουταλιά Λάδι
1/2 ποτηράκι κρασί
5 κλωνιά Μαϊντανό
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τις γαρίδες καλά και τις βάζουμε σε κατσαρόλα.Βάζουμε νερό μέχρι να τις σκεπάσουμε.
- Βράζουμε για 5 λεπτά και φυλάμε το νερό που έβρασαν.
- Σε βαθύ τηγάνι με καπάκι ζεσταίνουμε το λάδι, ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες και το αλατοπίπερο.
- Σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράστε για 30 λεπτά περίπου.
- Προσθέτουμε τις γαρίδες και λίγο νερό από αυτό που έβρασαν και βράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα.
- Λίγα λεπτά πριν κατεβάσουμε το τηγάνι από την φωτιά προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε κομμάτια.
- Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε απευθείας.