Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

ΑΝΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ



ΥΛΙΚΑ

  • 1 Φλυτζάνι ρύζι
  • 2 1/2 φλυτζάνια νερό
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3 ντομάτες τριμμένες
  • 1 κιλό αρνί
  • αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  1. Κόβετε το κρέας σε κομμάτια 
  2. Αλατοπιπερώνετε 
  3. Βάζετε το βούτυρο να κάψει και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν 
  4. Προσθέτετε το κρέας και ανακατεύοντας συνεχώς το τσιγαρίζετε 
  5. Προσθέτετε τις ντομάτες 
  6. Προσθέτετε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας 
  7. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να βράσει 
  8. Όταν είναι έτοιμο και μείνει με την σάλτσα του προσθέτετε το ρύζι και τα 2 1/2 φλυτζάνια νερό 
  9. Αλατοπιπερώνετε 
  10. Αφήνετε να σιγοβράζει
Καλή όρεξη!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...