Κυριακή, 3 Απριλίου 2011

ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΑΝΑΝΑ













ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ


  • 1ΟΟγρ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
  • 200γρ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 1 ΠΡΕΖΑ ΒΑΝΙΛΙΑ
  • 400γρ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
  • ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΑΝΑΝΑ
  • ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • ΡΟΥΜΙ
  • ΖΑΧΑΡΗ
  • ΑΝΑΝΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΙΧΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ.ΑΦΟΥ ΛΙΩΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΡΓΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΡΥΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜEΙΓΜΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΜΕΧΡΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΗΧΤΗ ΚΡΕΜΑ.ΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ.ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΝΑ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΩΝΕΨΗ!!! ΤΙP:ENNAΛΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ!!!



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...