Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

ΣΑΛΑΤΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ













ΥΛΙΚΑ

  • 120 γρ. ρίζα σέλινο
  • 110 γρ. καρότο
  • 90 γρ. αγγουράκι τουρσί
  • 140 γρ. μαγιονέζα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε σε λεπτές φετούλες το σέλινο το καρότο και το αγγουράκι τα βάζουμε σε ένα τρυπητό ρίχνοντας λίγο αλάτι.Αφήνουμε τα υλικά να αποβάλουνε τα υγρά τους.Τα μεταφέρουμε σε μία μπασίνα και προσθέτουμε το ξύδι και τη μαγιονέζα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε!!!

Καλή όρεξη!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...