Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

ΠΑΝΑΚΟΤΑ








ΥΛΙΚΑ

  • 1 litro γάλα
  • 400ml κρέμα γάλακτος
  • 7 βανίλιες
  • 2 κουταλιές ζάχαρη
  • 3 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη ή 20 γρ.
  • λίγο νερό
  • σάλτσα από κερασιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βράζουμε το γάλα με την κρέμα και προσθέτουμε τη ζάχαρη και τις βανίλιες ανακατεύοντας λίγο να διαλυθούν και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  2. Βράζουμε λίγο νερό σε ένα μικρό κατσαρολάκι και διαλύουμε τις ζελατίνες τις οποίες ρίχνουμε στο γάλα ανακατεύοντας λιγάκι.
  3. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και τοποθετούμε στο ψυγείο.
  4. Την επόμενη μέρα ξεφορμάρουμε σε πιατέλα και περιχύνουμε με τη σάλτσα κεράσι.
Καλή επιτυχία!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...