Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ



ΥΛΙΚΑ


  • 500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ
  • 500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
  • 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
  • 1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • ΑΣΠΡΟ ΠΙΠΕΡΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!!!!ΕΑΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΥΤΕΡΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΗ ΠΙΠΕΡΙΑ!!!ΕΑΝ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...