Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

ΑΥΓΑ ΜΑΤΙΑ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
  2. Σπάμε ένα αυγό προσεκτικά σε ένα μπόλ και το αδειάζουμε μέσα στο τηγάνι.
  3. Με τη βοήθεια ενός κουταλιού περιβρέχομαι το κροκάδι μέχρι να γυαλίσει.
  4. Θα πρέπει να προσέξουμε το κροκάδι να παραμείνει μελάτο ελέγχοντας την ένταση της φωτιάς που θα πρέπει να είναι χαμηλή.
  5. Αν έχουμε μεγάλες ποσότητες αυγών μπορούμε να τα σπάσουμε προσεκτικά σε ένα ταψί με λίγο φρέσκο βούτυρο και σπορέλαιο χωρίς να διαλυθεί ο κρόκος και να τα ψήσουμε στο φούρνο.


Καλή επιτυχία!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...