Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΓΙΑ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΤΕΣ







ΥΛΙΚΑ

  • Χοιρινες μπριζολες ή πανσέτες
  • αλάτι,πιπέρι,κόκκινο πιπέρι,μπούκοβο γλυκό
  • 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  • 3 ξερά κρεμμύδια πολτοποιημένα
  • ηλιέλαιο
  • μουστάρδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  1. Για 1 κιλό κρέας βάζουμε μία κουταλία της σούπας αλάτι.τα άλλα μπαχρικά κατα τη κρίση μας.
  2. Προσθέτουμε και σκόρδο, κρεμμύδι πολτοποιημένα μέσα, 2-3 κουταλιές μουστάρδα και ηλιέλαιο γύρω στα 500γρ.
  3. Ανακατεύουμε να πάνε παντού τα υλικά και αφήνουμε στο ψυγείο για 12-13 ώρες περίπου.
  4. Τα παιρνουμε την άλλη μέρα και τα ψήνουμε στο μπάρμπεκιου.
καλή επιτυχία!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...