- Χοιρινες μπριζολες ή πανσέτες
- αλάτι,πιπέρι,κόκκινο πιπέρι,μπούκοβο γλυκό
- 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
- 3 ξερά κρεμμύδια πολτοποιημένα
- ηλιέλαιο
- μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Για 1 κιλό κρέας βάζουμε μία κουταλία της σούπας αλάτι.τα άλλα μπαχρικά κατα τη κρίση μας.
- Προσθέτουμε και σκόρδο, κρεμμύδι πολτοποιημένα μέσα, 2-3 κουταλιές μουστάρδα και ηλιέλαιο γύρω στα 500γρ.
- Ανακατεύουμε να πάνε παντού τα υλικά και αφήνουμε στο ψυγείο για 12-13 ώρες περίπου.
- Τα παιρνουμε την άλλη μέρα και τα ψήνουμε στο μπάρμπεκιου.
καλή επιτυχία!!!