ΥΛΙΚΑ
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού μαγιονέζα
- 150 γρ. παλαιωμένο κασέρι χοντροτριμμένο σε ρεντέ
- 1 φραντζόλα ψωμί (Γαλλική μπαγκέτα)
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο ή μαργαρίνη
- 4 πράσινες πιπεριές γλυκές ψιλοκομμένες
- 1 πράσινη πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τη μπαγκέτα κατά μήκος. Αλείφουμε το βούτυρο στο ψωμί και πασπαλίζουμε με τις ψιλοκομμένες πιπεριές.
- Ανακατεύουμε το τριμμένο κασέρι με τη μαγιονέζα και αλείφουμε μια λεπτή στρώση πάνω από το πρώτο μείγμα.
- Ψήνουμε στους 180C για 20 λεπτά.
- Τρώγεται συνήθως κρύο (αν μπορέσουμε και αντισταθούμε και δεν το καταναλώσουμε ζεστό).
- Σερβίρεται σε φέτες μήκους 5 εκ. και είναι ιδανικό για ορεκτικό ή κολατσιό.