Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΟ


ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού μαγιονέζα
  • 150 γρ. παλαιωμένο κασέρι χοντροτριμμένο σε ρεντέ
  • 1 φραντζόλα ψωμί (Γαλλική μπαγκέτα)
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 4 πράσινες πιπεριές γλυκές ψιλοκομμένες
  • 1 πράσινη πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ



  1. Κόβουμε τη μπαγκέτα κατά μήκος. Αλείφουμε το βούτυρο στο ψωμί και πασπαλίζουμε με τις ψιλοκομμένες πιπεριές.
  2. Ανακατεύουμε το τριμμένο κασέρι με τη μαγιονέζα και αλείφουμε μια λεπτή στρώση πάνω από το πρώτο μείγμα.
  3. Ψήνουμε στους 180C για 20 λεπτά.
  4. Τρώγεται συνήθως κρύο (αν μπορέσουμε και αντισταθούμε και δεν το καταναλώσουμε ζεστό).
  5. Σερβίρεται σε φέτες μήκους 5 εκ. και είναι ιδανικό για ορεκτικό ή κολατσιό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...