ΥΛΙΚΑ
- 1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
- 430γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΑΣΠΡΟ
- 10 γρ. ΑΛΑΤΙ
- 10γρ ΖΑΧΑΡΗ
- 4 ΑΥΓΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΣΙΝΟΥΑ (ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΣΒΩΛΟΥΣ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΤΟ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ,ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!