Κυριακή, 3 Απριλίου 2011

ΑΡΝΑΚΙ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ














ΥΛΙΚΑ

  • 1 ΚΙΛΟ ΑΡΝΑΚΙ ΣΠΑΛΑ Η ΜΠΟΥΤΙ
  • 5-6 ΠΑΤΑΤΕΣ
  • 2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
  • 3 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
  • 4 ΠΙΠΕΡΙΕΣ
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΑΛΑΤΙ,ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ,ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ,ΡΙΓΑΝΙ,ΚΑΡΥ
  • 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
  • ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ



ΑΛΕΥΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΕ,ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ.ΤΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΙΖΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑΛΛΑΞ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ.ΔΕΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ,ΤΗΝ ΤΡΥΠΑΤΕ ΣΕ 4-5 ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ.ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΓΙΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΜΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ.



TIP:Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΕ.(Γινεται πολυ μαλακη)
ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΑ:ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΡΙΝΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ,ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ,ΚΥΜΙΝΟ,ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...