ΥΛΙΚΑ
- ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φακελάκι μαγιάς
- 4 ποτήρια νερό
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- Μέλι
- Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι.Σχηματίζουμε μια μικρή λακουβίτσα στο κέντρο και ρίχνουμε τη μαγιά και το αλάτι.
- Προσθέτουμε το νερό, το οποίο πρέπει να είναι χλιαρό και όχι ζεστό.Ανακατεύουμε το μείγμα πολύ καλά και το σκεπάζουμε με μια πετσέτα.
- Το αφήνουμε να »ξεκουραστεί» για 30 λεπτά.
- Ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα σε καυτό λάδι και τους τηγανίζουμε.
- Σερβίρουμε τους λουκουμάδες με μέλι και κανέλα.
Καλή όρεξη!!!