Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ



ΥΛΙΚΑ
  • ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φακελάκι μαγιάς
  • 4 ποτήρια νερό
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • Μέλι
  • Κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι.Σχηματίζουμε μια μικρή λακουβίτσα στο κέντρο και ρίχνουμε τη μαγιά και το αλάτι.
  2. Προσθέτουμε το νερό, το οποίο πρέπει να είναι χλιαρό και όχι ζεστό.Ανακατεύουμε το μείγμα πολύ καλά και το σκεπάζουμε με μια πετσέτα.
  3. Το αφήνουμε να »ξεκουραστεί» για  30 λεπτά.
  4. Ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα σε καυτό λάδι και τους τηγανίζουμε.
  5. Σερβίρουμε τους λουκουμάδες με μέλι και κανέλα.

Καλή όρεξη!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...