Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ


  • 1 κιλό μπακαλιάρος σε φέτες ξαλμυρισμένος
  • 3 ξερά κρεμμύδια πολτοποιημένα
  • 300γρ φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 500γρ πουμαρο
  •  συμπυκνωμένο αλάτι,πιπέρι,κόκκινο πιπέρι
  • λίγη ζάχαρη
  • άνηθος ψιλοκομμένος
  • 1500γρ σπανάκιελαιόλαδολευκό
  • κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κατσαρόλα ελαιόλαδο ρίχνουμε μεσα τα κρεμμυδάκια ξερά και φρέσκα τα σωτάρουμε σβήνουμε με λίγο λευκό κράσι και βάζουμε μέσα και τα σπανάκια να πανιάσουν!Τα σπανάκια μόλισ σωταριστούν ελαφρώς ειναι έτοιμα ριχνουμε πουμαρό μπαχαρικά δίνουμε μία βράσηκαι τοποθετούμε σε ταψάκ. Στο ταψάκι σχηματίζουμε λακουβίτσες και βάζουμε μέσα στο μπακαλιάρο περιχύνουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μία ώρα περίπου.Σερβίρουμε στο πιάτο και πουδράρουμε με άνηθο από πάνω!!!


καλή επιτυχία!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...