Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ













ΥΛΙΚΑ

  • 350 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 250 γραμμάρια νερό
  • 10 γραμμάρια μαγιά σε σκόνη
  • 10 γραμμάρια αλάτι
  • 1 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατέψτε το αλεύρι, τη μαγιά και το αλάτι σε ένα μίξερ και προσθέστε το νερό και το ελαιόλαδο.Δουλέψτε το για 10 λεπτά μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακιά ζύμη.Μεταφέρετε τη ζύμι σε ένα αλευρωμένο πάγκο και κόψτε σε μπάλες ανάλογα με το βάρος που επιθυμείτε.Αφήστε τη ζύμη να ανέβει σε ζεστό μέρος και ανοίξτε την με το πλάστη ή με τα χερια.

Καλή επιτυχία!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...