Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

ΑΥΓΑ ΜΠΡΟΥΓΙΕ-ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτυρώστε μία μικρή κατσαρόλα κι εκεί προσθέστε τα αυγά.Ανακατέψτε τα με ένα σύρμα και βάλτε τη κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά,ανακατέψτε συνεχώς μέχρι τα αυγά να ψηθούν αλλά να μη στεγνώσουν.Θα πρέπει να έχουν μία σχετική υγρασία.Στο τέλος αλατοπιπερώστε προσθέστε ένα μικρό κομμάτι βούτυρο και λίγη κρέμα γάλακτος.Σερβίρετε τα αυγά πάνω σε κρούτον από ψωμί.

ΤΙΡ
Στο τελευταίο στάδιο μπορούμε να σπάσουμε τυρί φέτα μέσα,ψιλοκομμένη ντομάτα και έχουμε τη περίφημη στραπατσάδα.Κεφαλοτύρι τριμμένο,γραβιέρα τριμμένη,παρμεζάνα.

Καλή επιτυχία!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...