ΥΛΙΚΑ
Καλή επιτυχία!!!
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου
- 3-4 μεγάλες πατάτες
- 2-3 μεγάλα κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 5-6 ώριμες ντομάτες
- ντοματοχυμός
- ελαιόλαδο
- θυμάρι
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο νερό
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες.
- Λαδώνουμε τη γάστρα, απλώνουμε τα κρεμμύδια και πάνω τους τοποθετούμε τις πατάτες.
- Σκεπάζουμε με τις ντομάτες, τον ντοματοχυμό και το σκόρδο, αλατίζουμε, πιπερώνουμε, ρίχνουμε λίγο νερό, σκεπάζουμε τη γάστρα και ψήνουμε στους 200°C για 30λ περίπου ανάλογα τον φούρνο.
- Έπειτα βγάζουμε τη γάστρα και προσθέτουμε τον μπακαλιάρο, που έχουμε αλείψει με λαδορίγανη και θυμάρι.
- Συνεχίζουμε το ψήσιμο με τη γάστρα ξεσκέπαστη για 20-30λ ακόμη στην ίδια θερμοκρασία.
Καλή επιτυχία!!!