Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΑΛΑ ΣΠΕΤΣΙΩΤΑ













ΥΛΙΚΑ

  • 4 ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ
  • 7-8 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
  • 4-5 ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
  • 4-5 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ
  • 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
  • ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΣΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΤΙΣ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΜΗ ΣΑΛΤΣΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ.ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΓΙΑ 45'-1ΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ.5-10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΩΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΑΝΤΙΝΑΡΙΣΤΕΙ (ΕΛΑΦΡΩΣ) ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑ!ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΣΕ(ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ)ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΕΜΜΕΝΣΕ(ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΡΙΓΑΝΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ)-ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ-ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ!

ΤΙΡ:ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΛΑΥΡΑΚΙ-ΚΟΛΙΟ-ΣΚΟΥΜΠΡΙ-ΣΑΡΓΟ-ΦΑΓΚΡΙ-ΞΙΦΙΑ-ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ-ΠΕΣΤΡΟΦΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ!!!
ΑΛΑ ΣΠΕΤΣΙΩΤΑ-ΠΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΣΤΟ ΣΠΕΤΣΙΩΤΑ Η ΣΑΛΤΣΑ ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΩΜΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΠΕΡΙΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΟ ΠΛΑΚΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑΙ ΠΡΩΤΑ,ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ!!!

Καλή επιτυχία!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...