Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΠΟΛΟΝΑΙΖ

ΥΛΙΚΑ


  • 500γρ σπαγγέτι
  • 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 500γρ πουμαρό συμπηκνωμένο
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι ,πιπέρι, κόκκινο πιπέρι ,ζάχαρη,εστραγκόν
  • λευκό κρασί


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα μακαρόνια τα κρυώνουμε και τα λαδώνουμε ελαφρώς να μη κολλήσουνε μεταξύ τους.Πολτοποιούμε σε ένα μπλέντερ τα κρεμμύδια και τα σκόρδα παίρνουμε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο ρίχνουμε τα κρεμμύδια και σκόρδα το κιμά και σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι ο κιμάς να γίνει μικροι σβόλοι.Αφού γίνει αυτό σβήνουμε με το κρασί προσθέτουμε τα μπαχαρικά εκτός του εστραγκόν,το πουμαρό και συμπληρώνουμε με λίγα υγρά.Αφήνουμε να βράσει για 20-30 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.Ζεσταίνουμε τα μακαρόνια σε λίγο βουτυράκι σερβίρουμε με τη σάλτσα του κιμά από πάνω και πουδράρουμε με το εστραγκόν.


Καλή επιτυχία!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...