Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΜΠΟΥΡΙΤΟ ΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ (ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ)

ΥΛΙΚΑ 
  • 4 μέτριες έτοιμες πίτες τορτίγιες
  • 6 αυγά μέτρια 
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • Κομμένο μικρούς κύβους ζαμπόν80 - 100 γρ. 
  • Κομμένα στη μέση ντοματίνια100 γραμμάρια 
  • 150 γραμμάρια τριμμένο τυρί γκούντα 
  • Αλάτι, πιπέρι όσο σας αρέσει 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ



  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
  2. Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε ελαφρά το ζαμπόν.
  3. Το βγάζετε από το τηγάνι και το κρατάτε κατά μέρος.
  4. Χτυπάτε τα αυγά και τα αλατοπιπερώνετε.
  5. Τα ρίχνετε στο τηγάνι που ροδίσατε το ζαμπόν και τα μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας.
  6. Όταν μισοπήξουν, ρίχνετε και το τυρί, ανακατεύετε και σκεπάζετε με καπάκι.
  7. Αφήνετε λίγο, να λιώσει το τυρί και απομακρύνετε από την φωτιά.
  8. Μοιράζετε την ομελέτα στις τορτίγιες.
  9. Από πάνω μοιράζετε το ζαμπόν και τα ντοματίνια.
  10. Τυλίγετε σε ρολό και βάζετε σε ταψάκι (χρησιμοποιήστεμια οδοντογλυφίδα για να στερεώσετε).
  11. Ψήνετε τις τορτίγιες για 5 λεπτά στο φούρνο.
  12. Βγάζετε και σερβίρετε αμέσως.



Καλή όρεξη!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...