Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΧΑΡΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ





ΥΛΙΚΑ

  • 4 χοιρινές μπριζόλες από καρέ
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι,πιπέρι,μπούκοβο γλυκό
  • ηλιέλαιο
  • μουστάρδα αλοιφή

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΛΤΣΑ



  • κρέμα γάλακτος
  • μουστάρδα
  • αλάτι,πιπέρι
  • πράσινη πιπεριά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Μαρινάρουμε τις μπριζόλες με τη παραπάνω μαρινάδα από τη προηγούμενη μέρα.
  2. Την επομένη τις παίρνουμε και τις ψήνουμε στο φούρνο ή στο γκριλ.
  3. Παίρνουμε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο ψιλοκόβουμε τη πιπεριά ροδέλα και τη σωτάρουμε προσθέτουμε τη κρέμα τη μουστάρδα αλάτι πιπέρι και βράζουμε μέχρι να δέσουνε τα υλικά.
  4. Περιχύνουμε τις μπριζόλες και σερβίρουμε.


Καλή όρεξη!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...