Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΟ



ΥΛΙΚΑ
  • 1 φιλέτο κοτόπουλο
  • πράσινη,κόκκινη,κίτρινη πιπεριά
  • σάλτσα ντομάτα
  • κεφαλοτύρι σε κύβους
  • αλάτι,πιπέρι,μπούκοβο καυτερό,κόκκινο πιπέρι
  • κόκκινο κρασί
  • ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  1. Κόβουμε το κοτόπουλο μικρές μπουκίτσες,τις πιπεριές στενό μπαστουνάκι.
  2. Παίρνουμε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο αφήνουμε να κάψει ελαφρώς βάζουμε το κοτόπουλο το σοτάρουμε προσθέτουμε και τις τρίχρωμες πιπεριές αφήνουμε να κρουστάρουν ελαφρώς και σβήνουμε με λίγο κόκκινο κρασί το εξατμίζουμε ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας και τα μπαχαρικά δίνουμε βράση με λίγο νεράκι και όταν συμπυκνωθεί η σάλτσα είναι έτοιμο.
  3. Ένα λεπτό πρωτού σβήσουμε βάζουμε μέσα και τους κύβους κεφαλοτύρι να λιώσουν ελαφρώς.
Σερβίρουμε।
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...