ΥΛΙΚΑ
- 100γρ μοτσαρέλα
- 4 φέτες του τοστ
- 2 αυγά
- ελαιόλαδο
- αλάτι πιπέρι ρίγανη
- τριμμένη παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβετε τη μοτσαρέλα σε λεπτές ροδέλες τοποθετείτε τις 2 φέτες του ψωμιού σε ένα πάγκο και τις καλύπτετε με τη μοτσαρέλα ρίχνετε από πάνω τη τριμμένη παρμεζάνα αλάτι,πιπέρι,ρίγανη.
- Σκεπάζετε με τις άλλες δύο φέτες και πιέζετε καλά.
- Χτυπάτε τα αυγά σε ένα βαθύ μπολ και εκεί μέσα πανάρετε το σάντουιτς από μοτσαρέλα,αφήνετε το ελαιόλαδο να κάψει ελαφρώς
- Τηγανίζετε το σνακ μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
ΤΙΡ
Μπορείτε μέσα στο σνακ να βάλετε και μία ροδέλα ντομάτας επίσης μπορέιτε να χρησιμοποιήσετε χαλούμι,φέτα,ένταμ,γκούντα ή και να βάλετε και κάποια αλλαντικά.
Καλή επιτυχία!