Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΟΤΑΜΙΣΙΑ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ





ΥΛΙΚΑ

  • 2 πέστροφες
  • λίγα φιλέτα αμυγδάλου
  • φρέσκο βούτυρο
  • λίγο αμυγδαλέλαιο
  • χονδρό αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα αντικολλητικό  τηγάνι ζεστάνετε σε χαμηλή φωτιά το αμυγδαλέλαιο,δε θα πρέπει να κάψει πολύ το λάδι.
  2. Καθαρίστε τη πέστροφα αλατίστε την με χονδρό αλάτι και τηγανίστε την και από τις δύο πλευρές.
  3. Αφαιρέστε τη πέστροφα στραγγίστε το λάδι και προσθέστε ένα κομματάκι φρέσκο βούτυρο.
  4. Μόλις το βούτυρο αφρίσει προσθέστε τα φιλέτα αμυγδάλου και σοτάρετε για λίγο.
  5. Περιχύσετε με το βούτυρο και τα φιλέτα αμυγδάλου το ψάρι και σερβίρετε.


Καλή όρεξη!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...