ΥΛΙΚΑ
- 1250 γραμμάρια τυρί γκούντα
- 425 γραμμάρια κεφαλοτύρι
- 6 αυγά
- 140 γραμμάρια αλεύρι
- πιπέρι άσπρο,μοσχοκάρυδο
- Τρίβουμε το γκούντα και το κεφαλοτύρι στη ψιλή πλάκα της μηχανής ή του τρίφτη τα μεταφέρουμε στο μίξερ προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε ώσπου να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθεται στα χέρια μας.
- Πλάθουμε τις κασεροκροκέτες σε στρόγγυλο σχήμα και τις τηγανίζουμε σε άφθονο καυτό ηλιέλαιο.