Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

ΚΑΣΕΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ


ΥΛΙΚΑ
  • 1250 γραμμάρια τυρί γκούντα
  • 425 γραμμάρια κεφαλοτύρι
  • 6 αυγά
  • 140 γραμμάρια αλεύρι
  • πιπέρι άσπρο,μοσχοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Τρίβουμε το γκούντα και το κεφαλοτύρι στη ψιλή πλάκα της μηχανής ή του τρίφτη τα μεταφέρουμε στο μίξερ προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε ώσπου να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθεται στα χέρια μας.
  2. Πλάθουμε τις κασεροκροκέτες σε στρόγγυλο σχήμα και τις τηγανίζουμε σε άφθονο καυτό ηλιέλαιο.
καλή επιτυχία!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...